MENÜ

Slaven Bilic: Çok üzgünüm

İngiltere Premier Lig'in ikinci haftasında Leicester City'nin West Ham United'ı 2-1 yendiği maçın ardından teknik direktörler açıklamalarda bulundu.

Slaven Bilic: Çok üzgünüm

West Ham United Teknik direktörü Slaven Bilic, "İkinci topları hep onlar kazandılar. Basit ve işe yarayan futbol oynadılar ve 2 gol buldular. Değişiklikler biraz sürat getirdi. İkinci yarıda bir gol bulabildik. Kornerlerde bir gol bulabilirdik. Geçen haftaki maçtan sonra kendi sahamızda yenilmemeliydik. Çok üzgünüm. Hakem haklıydı kırmızı kart için. Adrian isteyerek yapmadı. İlk yarıda penaltı pozisyonumuz vardı fakat gerçek olan Leicesterin bizden daha iyi oynadığıydı. Çok süratli Oyuncuları var. Bugün takım olarak iyi oynamadık" dedi.

Leicester City Teknik direktörü Ranieri ise "Çok memnunum ilk yarıda atak oynadık. İstediğimizi yaptık. Genel olarak takımımın oyunundan memnunum. West-Ham'ı şaşırttığımız oyunumuzda 6 puan iki maçta çok önemli. Biz küme düşmemeye çalışan bir takımız. Oyuncu ismi istemeyin benden. Takımım iyi oynadı. Okazaki gol koklayan bir oyuncu, daha da iyi olacak" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ