MENÜ

Skrtel: Seri devam edecek

Fenerbahçe'nin Slovak yıldızı Martin Skrtel, Galatasaray maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Skrtel: Seri devam edecek

Skrtel'in açıklamaları şöyle:

Derbiler hep özel olmuştur. Gerek taraftarlar, gerek oyuncular için. Ben birkaç derbi oynadım, hafta sonu da bu özel derbilerden biri olacak.

Motivasyon rakipten gelmez. Burada herkes, Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynadığından dolayı, motive olmak zorunda. Maçlara takım halinde hazırlanırsınız, sahada 11 oyuncu olacak. Özgüvenimiz yüksek. Son hafta iyi bir sonuç aldık. Şunun sözünü verebilirim. Derbide tüm oyuncular, sahada varığını yoğunu verecek. 3 puanı almak için elimizden geleni yapacağız.

Seri üzerimizde stres yaratmıyor. 19 yıllık bir seri var bu hafta sonu seri devam edecek. Taraftarımızın desteğiyle, Galatasaray karşısında kazanacağımıza inanıyorum.

Stadyumun dolu olması çok güzel bir durum bizim için. Taraftarlar heyecanla bekliyor bu maçı. Biz de aynı şekilde heyecanlıyız. İlk düdüğün çalacağı o anı bekliyoruz. Umarım taraftarımıza keyif verebiliriz.

Her maç farklıdır. Bazen topa sahip olmanız gerekir, bazen rakibi karşılamanız gerekir. Aslında maça uyumunuzla adapte olmanızla alakalıdır. Bazen topu rakibe verdiğinizde 3 puan alırsınız, bazen topun sizde kaldığı, iyi oynuyormuş gibi göründüğünüz maçları kaybedersiniz. Önemli olan taktiğinizin nasıl olduğudur.

Futbolun etrafında olan herkesten sezdiğim bir durum var. Sanki bir final maçı gibi davranılıyor. Derbi olabilir, çok önemli olabilir ancak sonunda 3 puan alıyorsunuz. Kazansak da, kaybetsek de lig bizim için devam edecek. Sahada her şeyimizi son maçımıza kadar vereceğiz. İstediğimiz çok belli. Şampiyonluk.

Haberin Devamı
YORUM YAZ