MENÜ

Skibbe'nin dikkatine!

Eskişehir'de hareketli saatler yaşanıyor. Yöneticiler, son 3 maçta '0' çeken teknik direktör Michael Skibbe'nin biletini kesmek için düğmeye bastı. İdareciler, başkana baskı yapıyor, federasyonla yollarını ayıran Ersun Yanal'ı istiyor.

Skibbe'nin dikkatine!

İlk 3 haftayı 7 puanla kapatan, son 3 maçta ise 0 çeken Eskişehirspor’da kritik günler yaşanıyor... Kırmızı-Siyahlı yöneticilerin, teknik direktör Michael Skibbe ile yolların ayrılması için başkan Halil Ünal’a baskı yaptığı iddia ediliyor. İdarecilerin büyük çoğunluğu Alman hocanın gönderilmesini isterken, Ünal’ın devre arasını beklemeyi tercih ettiği ve 17 maçlık periyodun sonunda karar vermek istediği belirtiliyor. Kırmızı-Siyahlı kulübün önemli isimlerinden birinin, Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki görevinden alınan Ersun Yanal’la da temasa geçtiği öğrenilirken, başkanın erken hoca değişikliğine sıcak bakmadığı ifade ediliyor. Bu gelişmeler yönetimde de restleşmelere neden olurken, bugün oynanacak Manisaspor maçının ardından başkanın yönetime son kararını söylemesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Alternatifi de hazır!

İdarecilerin Ersun Yanal’dan takımın başına geçmesi konusunda olumlu yanıt aldıkları kaydedilirken, birkaç yöneticinin de şu anda boşta olan hocalardan Hikmet Karaman’ın ismini ortaya attığı ileri sürüldü.

YORUM YAZ