MENÜ

Skibbe: Beşiktaş'ı yeneceğiz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında yapacakları Beşiktaş maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.

Skibbe: Beşiktaş'ı yeneceğiz

Skibbe, kulübün resmi internet televizyonu "eses.tv"ye yaptığı açıklamada, Bursaspor maçından en az 1 puan ile ayrılamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Beşiktaş maçında son haftalarda yaşanan başarısızlıklardan kurtulmak istediklerini dile getiren Skibbe, şunları kaydetti:

"Şimdi tek yapacağımız şey Beşiktaş maçına tam konsantre olmak ve o karşılaşmayı başarılı şekilde bitirmek. Takımımın Bursaspor maçında gösterdiği performanstan gayet memnundum. Umarım Beşiktaş maçında daha iyisini gösteririz. Beşiktaş karşısında galibiyet almak için elimizden geleni
yapacağız. Orta sıralarda kendimize yer bulmak için uğraşacağız. Bazı oyuncularımızın performansı düşük ama takımımıza güvenimiz tam."

Skibbe, ligdeki konumlarının kendilerini rahatsız ettiğini belirterek, "Dolayısıyla taraftarımıza her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Başarılı bir dönem geçirmek için birlik olmak lazım. Taraftarımızın böyle zorlu bir dönemde bizi yalnız bırakmayacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ