MENÜ

Skandal sakatlık! Derbide forma giyemedi

İngiliz medyası Chelsea kalecisi Thibaut Courtois'in bir reklam filminde sakatlandığı için derbide forma giyemediğini iddia etti.

Skandal sakatlık! Derbide forma giyemedi

Dün oynanan Manchester United - Chelsea derbisinde Chelsea'nin kalecisi Premier League şampiyonluğu yolunda önemli mücadelede forma giyemediği. İngiliz medyasının iddiasına göre Thibaut Courtois, reklam filminde sakatlandığı için bu önemli mücadelede forma giyemedi.

Bu sezon ligde ilk kez maç kaçıran Belçikalı kalecinin, kulübün direktifiyle katıldığı bir çekim sırasında basketbol oynarken bileğini burktuğu ortaya çıktı. Chelsea'nin NBA ile olan bazı ticari anlaşmaları nedeniyle geçtiğimiz hafta içinde gerçekleştirilen çekime katılan Courtois'nın, bir topu yakalamak için sıçradığında kötü düşerek bileği burktuğu öğrenildi.

Chelsea Menajeri Antonio Conte'ye Manchester United maçının ardından Thibaut Courtois'in sakatlığı sorulsa da Conte bu konuda net bir yanıt vermedi:

"Courtois hafta içinde sakatlık yaşadı ve bu nedenle maçta oynayamadı. Umarım sakatlığı önümüzdeki maçlara yansımaz." şeklinde kaçamak bir cevap verdi.

Courtois'nın cumartesi günü Wembley Stadı'nda Tottenham ile oynanacak FA Cup yarı finalinde oynayıp oynayamayacağı belirsizliğini koruyor.


Haberin Devamı
YORUM YAZ