MENÜ

Skandal!

Fenerbahçe Yönetimi, Habertürk gazetesinde yayınlanan 'Kürekte Skandal' başlıklı haberle ilgili olarak resmi siteden “Bu haber skandaldır” yanıtını verdi.

Skandal!

Habertürk Gazetesi’nde dün yayınlanan ‘Kürekte Skandal’ haberine Fenerbahçe Yönetimi anında cevap verdi, haberin gerçek dışı olduğunu duyurdu. Haberde, Fenerbahçe’nin kürekte kendi lisanslı sporcusu olmayan iki kürekçiyi uluslararası yarışmalara soktuğu ve bu sporcular üzerinden altın madalya kazandığı iddia edilmişti. Gündemi sarsan bu haberin ardından, resmi siteden yapılan açıklamada, “Açık yarışlarda yarışma komitesine verilen isimlerin başka kulüplerde lisansları olsa bile yarışması, derece alması skandal değil, doğal bir durumdur. Olayı bir başka boyuta getirmeye çalışmak, kürek sporu ile ilgili bilgisizlikten kaynaklanmaktadır” ifadesi kullanıldı. Habertürk gazetesi Fenerbahçe Spor Kulübü’nden gelen açıklamanın ardından haberi yayından kaldırıldı.

Haberin Devamı

Federasyon kafaları karıştırdı

Haberin içeriğinde, Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven’in konu ile ilgili olarak verdiği iddia edilen görüş ise kafaları karıştırdı. İşseven’in konu ile ilgili olarak sarfettiği öne sürülen, “Fenerbahçe ile konuyu görüştük ve kendilerini uyardık” ifadesi, “Kim yanlış biliyor?” yorumunun yapılmasına yol açtı.

YORUM YAZ