MENÜ

Siyah-Beyaz taarruz

Transfer listesi şekillenmeye başlayan Beşiktaş, eski gözdesini tekrar gündemine aldı. Katar'ın Al Gharafa kulübünde oynayan Nene için girişimlere başlanacak. Diğer bomba ise Galatasaray'da forma şansı bulamayan Engin Baytar.

Siyah-Beyaz taarruz

Kaliteli bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, özellikle mevkiisinde Türkiye’nin önde gelen isimlerini gündemine aldı. Kaleci transferi için Tolga Zengin’i listeye dahil adan yönetim, bu oyuncu için Trabzonspor kongresini bekliyor. Yapılacak olan seçimin ardından tecrübeli kaleci için girişimlere başlanacak. Bordo-Mavili yönetimin bu oyuncu için yüksek bir bonservis istemesi durumunda ise Kartal rotasını Sinan Bolat’a çevirecek. Ancak terazinin ağır basan tarafı kuşkusuz Tolga Zengin. Onur Kıvrak’ın ekstra performansı nedeniyle yedek kalan tecrübeli kaleci, önümüzdeki sezon çok sevdiği kulübünden ayrılmayı planlıyor.

Savunmaya 5 aday


Savunmasını sağlama almayı isteyen Kara Kartal, özellikle sağ bek ve sol bek için de 5 isim belirledi. En çok sıkıntı yaşadığı bölge olan sol bek için Gençlerbirliği’nden Tosiç’i liste başı yapan Beşiktaş, maliyetin yüksek olması durumunda da alternatif isimlere yönelecek. Galatasaray’dan Çağlar Birinci ve Kartalspor’dan Mehmet Uslu, Tosiç’in ardından ilk adaylar olarak öne çıkıyor. Gaziantepspor’dan Serdar Kurtuluş ve Eskişehirspor’dan Veysel Sarı da sağ bek için düşünülen oyuncular.

Nene kiralanacak


Orta sahayı dirençli ve teknik kapasitesi yüksek oyuncularla güçlendirmek isteyen yönetim, 3 sezondur İBB forması giyen Holmen’le büyük ölçüde anlaştı. Devre arasında Fenerbahçe’yle yapılan sıkı pazarlıklara karşın alınamayan Sezer Öztürk için, Sarı-Lacivertli kulübün kapısı yine çalınacak. Galatasaray’da forma şansı bulamayan Engin Baytar için de yönetim nabız yoklamaya başladı. İki kulüp anlaştığı takdirde bu oyuncu da Beşiktaş formasına çok yakın. Siyah-Beyazlılar asıl bombayı ise Nene ile patlatacak. Paris Saint Germain’de oynadığı dönemde kadroya katılamayan Nene için Al Gharafa kulübü ile görüşmeler başlayacak. Bu oyuncu için kiralama yöntemi de uygulanabilir.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ