MENÜ

Sivas'ta yüksek tansiyon

Yiğido'da sular durulmuyor... Önceki gün Erman'ı idmandan kovan teknik direktör Bülent Uygun, dün de Agbetu, Ersen Martin, Uğur ve Sedat ile çok sert konuştu, “Aklınızı başınıza alın” uyarısında bulundu.

Sivas'ta yüksek tansiyon

Sivasspor’un aldığı başarısız sonuçların ardından eleştiri oklarının hedefi olan Bülent Uygun, çıldırdı! Önceki gün kaptırdığı top sonrasında defansa geri koşmadığı için Erman Kılıç’ı idmandan kovan genç teknik adamın hışmından Agbetu, Ersen Martin, Uğur Kavuk ve Sedat Bayrak da nasibini aldı. Dün sabah 4 futbolcuyu yanına çağıran Uygun’un öğrencilerine, “Son maç, son şans. Aklınızı başınıza alın, bir an önce toparlanın. Sizlerin işi belli; mücadele etmek ve iyi futbol oynamak. Topu kaptırdığınız zaman hepiniz savunmaya koşacaksınız, gerektiğin de hepiniz stoper gibi olmak zorundasınız. Bundan sonra ileride oynayıp da geriye koşmayan kulübeye gelir. Devam ederse, kendi bilir” dedi.

Haberin Devamı

Moraller bozuk
İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Kırmızı-Beyazlılar dün tarifeli uçakla İstanbul’a gitti. Sakatlıkları devam eden Mehmet Yıldız, Abdurrahman Dereli ve Onur Tuncer kafilede yer almazken, futbolcuların morallerinin bir hayli bozuk olduğu gözlerden kaçmadı.

M.Ali Sabuncu

YORUM YAZ