MENÜ

Sivas'ta tek yol zafer

Eneramo, Ümit Kurt, Yekta Kurtuluş sakat. İbrahim Öztürk cezalı. 7 maçının 6'sında berabere kalan, hiç kazanamayan Sivasspor, zorlu Kasımpaşa maçı öncesi telaşlı. Sergen Yalçın takımını, “Bizim için tek ihtimalli maç. Tek hedefimiz kazanmak” diyerek şartlandırıyor

Sivas'ta tek yol zafer

Yeni sezon öncesi Sergen Yalçın yönetiminde kadrosunu gençleştiren, direkt 11 oynayabilecek kapasitedeki isimlerle güçlendiren Yiğidolar için lig hiç de iyi başlamadı. Geride kalan 7 maçta tam 6 beraberlik alıp, 3 puan sevinci yaşayamadan taraftarını hayal kırıklığına uğratan Kırmızı-Beyazlılar, milli araya adeta diken üstünde girdi. Sergen Yalçın topun ağzına gelirken futbolcular da eleştirilerin odak noktası oldu.

Hedef hâlâ Avrupa

Sezona Avrupa parolasıyla giren Yiğidolar, bu kötü tabloyu milli ara dönüşünde lehine çevirmek, şanssızlığını kırmak istiyor. Tüm izinleri iptal eden ve takımını pazar günkü zorlu Kasımpaşa karşılaşmasına hazırlayan Sergen Yalçın’ın ekibinde Ümit Kurt’un sakat, İbrahim Öztürk’ün ise cezalı olması camiayı telaşlandırsa da genç hoca takımını zafer için hazırlıyor.

‘Bahane kalmadı’

Oyuncularıyla yaptığı toplantılarda, “Artık bahanemiz kalmadı. Evet kaybetmemek önemli, ancak kazanma zamanı geldi. Kasımpaşa’yı yenip ne kadar iyi bir takım olduğumuz herkese göstermeliyiz” dediği öğrenilen Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın, galibiyet dışındaki hiçbir sonucu kabul etmediğini de sık sık vurguladığı ifade ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ