MENÜ

Sivas'ta tek hedef galibiyet

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Sivas'ta tek hedef galibiyet

Kulüp tesislerinde, yardımcı antrenör Bülent Albayrak nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana, hafif sakatlıkları nedeniyle fizyoterapist eşliğinde çalışan Ümit Kurt ve Aatif Chahechouhe dışındaki tüm futbolcular katıldı.
Dün oynanan Kasımpaşa maçının ardından takımla Sivas’a dönmeyen teknik direktör Rıza Çalımbay’ın, babasının yarın gerçekleştirilecek ameliyatı nedeniyle İstanbul’da kaldığı öğrenildi.

"Hedefimiz Beşiktaş maçını kazanmak"
Antrenör Albayrak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kasımpaşa maçında çok iyi mücadele edip çok sayıda pozisyon bulduklarını ancak şansın rakiplerine güldüğünü söyledi.
Sakatlığı süren Sercan Yıldırım’ın takımla antrenmanlara çıkmaya başladığını dile getiren Albayrak, Ümit Kurt’un sakatlığının ise sürdüğünü bildirdi. Kasımpaşa deplasmanında takımını yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür eden Albayrak, "Taraftarları Beşiktaş maçına da bekliyoruz. Hedefimiz Beşiktaş maçını kazanmak, bütün çalışmalarımız o yönde olacak. Tek hedefimiz var, galip gelmek. Başka hiçbir şey düşünmüyoruz. Galip gelecek gücümüz de var" diye konuştu.

Erman Kılıç’ın görüşleri
Orta saha oyuncusu Erman Kılıç ise Kasımpaşa’ya karşı iyi oynadıklarını ancak rakiplerinin golü bularak maçı kazandığını belirtti. Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleri ile yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini bildiren Kılıç, şöyle konuştu:
"İki maçlık bir çıkışımız oldu. Toparlanarak, Beşiktaş maçıyla bunu devam ettirmek istiyoruz. Beşiktaş maçı bizim için önemli. Büyük takımlara karşı iyi oynuyoruz. Takım halinde oynayıp, mücadele edersek ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Sivasspor olarak hiçbir takımdan çekinmiyoruz. En iyi denilen takımı bile gidip sahasında yendik. İnşallah Beşiktaş’ı da kendi evimizde, seyircimizin desteğiyle yenip yolumuza devam edeceğiz."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ