MENÜ

‘Sivas'ta kalıyorum'

Yiğidolar'da Aatif bilmecesi sona erdi. Galatasaray maçında iki gol atarak yıldızlaşan Faslı yıldız, takımdaki geleceğini FANATİK'e açıkladı: Kulübüm bazı takımlarla temasa geçti ama olmadı. Sivas'ta mutluyum ve kesinlikle kalacağım.

‘Sivas'ta kalıyorum'

Transfer döneminde ismi Olympiakos, Bursaspor ve Galatasaray’la anılan Aatif, sezonun ilk maçında da 2 gol atıp başarılı performansıyla damga vurunca gözler bir anda yine üzerine çevrildi. Çoğu zaman mutlu olmadığı için ayrılmak istediği konuşulan 28 yaşındaki futbolcu, dedikodulara FANATİK aracılığıyla nokta koydu.

“Sezona iyi bir başlangıç yaptık” diyerek söze başlayan Yiğidolar’ın yıldızı, “Takım olarak çok iyi bir performans sergiledik. Galatasaray gibi bir takıma karşı, ligin son şampiyonu olan bir ekibe iki gol atıp öne geçtik. Yakaladığımız fırsatları gole çevirebilsek, çok rahat bir galibiyetle sahadan ayrılabilirdik. Yine de oyun anlamında gelecek haftalar adına umut verici bir futbol sergilediğimizi düşünüyorum” dedi.

‘İyi hazırlandım’

Geleceği hakkında da net ifadeler kullanan Aatif, “İki gol attığım için çok mutluyum. Sezon öncesi çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Umarım performansım böyle devam eder. Geleceğimle ilgili ise bu sezon için şunu net olarak söyleyebilirim. Kulübüm bazı takımlarla temasa geçti ama bir sonuç alınamadı. Sivasspor’da mutluyum ve burada kalacağım. Taraftarları mutlu etmek adına da elimden gelenin en iyisini yapacağım” sözlerini sarf etti.

M. Çağrı Davran

Haberin Devamı
YORUM YAZ