MENÜ

Sivas'ta iç harekât

46 puanla Avrupa'ya koşan Sivasspor, şimdiden gelecek sezonu düşünmeye başladı. Kırmızı-Beyazlılar, asistleriyle takımı sırtlayan Cicinho'nun sözleşmesini 2016'ya uzatıyor. Kontratı mayısta bitecek olan Aydın'la da masaya oturulacak

Sivas'ta iç harekât

Sezon başında Roberto Carlos’un olmazsa olmaz transferlerinden biri olan Cicinho, Sivasspor’da adeta ikinci baharını yaşıyor. Süper Lig’de takımına yaptığı 11 asist ve 1 gollük katkıyla kelimenin tam anlamıyla müthiş bir sezon geçiren Brezilyalı sağ bek, Kırmızı-Beyazlılar’la ligin sonunda bitecek olan sözleşmesini 2016’ya uzatıyor. Sezon bitmeden 34 yaşındaki oyuncuyla masaya oturan Yiğidolar, her konuda anlaşma sağladı. Sezon biter bitmez taraflar arasında yeni mukavele imzalanacak, başarılı oyuncu kendisini 2 yıl daha Sivasspor’a bağlayacak.

Taraftar çok seviyor


Sempatik tavırları, çalışkanlığı ve tecrübesiyle taraftarın en sevdiği futbolculardan biri haline gelen, bunun yanı sıra tecrübesini her fırsatta takım arkadaşlarıyla paylaşmaktan kaçınmayan Cicinho’nun kazandığı yıllık ücrette de iyileştirme yapılacağı edinilen bilgiler arasında.

Sıradaki isim Aydın Karabulut

Trabzonspor’la kıyasıya bir Avrupa yarışı içerisine giren, bir yandan gelecek sezonu da düşünen Sivasspor’da harekât Cicinho’yla sınırlı değil. Yönetim, aynı Cicinho gibi bu sezonun bir diğer başarılı ismi Aydın Karabulut’la da yeni sözleşme konusundan önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacak. Sözleşmesi mayıs ayında bitecek olan Aydın’a da 2 yıllık yeni kontrat önerilecek. 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu, zaman zaman taraftarın tepkisini çekse de forma giydiği 29 maçta takımına 4 gol 5 asistlik bir katkıda bulundu. Özellikle son haftalardaki performansıyla tribünlerle arasındaki buzları eritti.

Rekora 1 kaldı

Attığı birbirinden kritik gollerle Sivasspor'a hayat veren Aatıf Chahechouhe için Sivasspor tarihine adını yazdırmaya artık ramak kaldı. Yiğidolar'ın Süper Lig'de bir sezondaki en golcü isimlerinden 14 gollü Mehmet Yıldız'ı geçen Aatıf, Antalya deplasmanından penaltıdan ağları sarsarak rekoru elinde bulunduran Eneramo'yu da yakaladı. Bu hafta sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Kırmızı-Beyazlılar'da Faslı yıldız, sezon sonuna kadar bir gol daha atmayı başarırsa Yiğidolar'ın unutulmazları arasına girecek. Aatıf'ın bu müthiş performansını göz önünde bulunduran Sivassporlu idareciler sözleşmesi 2015'te bitecek olan oyuncunun kontratını 2017'ye kadar uzatmıştı.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ