MENÜ

Sivas'ta büyük kaçış

Ligde rahat bir nefes alan Sivasspor'da kriz kapıda... Kırmızı-Beyazlılar sezon sonunda önemli isimlerini kaybedecek. Yiğidolar'ın vazgeçilmezleri arasında yer alan Erman Kılıç, Eneramo ve Grosicki takımdan ayrılacak.

Sivas'ta büyük kaçış

Sezonun bitimine 3 hafta kala alt sıralarla arasındaki puan farkını açan ve lige tutunma konusunda rahat bir nefes alan Sivasspor, yeni sezon öncesi birçok yıldızını kaybedecek. Kırmızı-Beyazlı formayla başarılı bir grafik çizen, takımın vazgeçilmezleri arasında yer alan Michael Eneramo ve Erman Kılıç’la birlikte Kamil Grosicki sezon sonunda Sivas’a veda edecek. Sözleşmeleri bitecek olan Eneramo ile Erman’ın mukavele yenilemek istemediği öğrenilirken, anlaşması 2014’te son bulacak Grosicki’nin de yönetime gitmek istediğini ilettiği belirtildi. Sezon başında ismi Beşiktaş’la anılan Erman’ın, tekrar Siyah-Beyazlılar’ın gündemine girdiği iddia edilirken, Bursaspor’un da Eneramo için temasa geçtiği ifade edildi.

3’üne de talip var!

Nijeryalı futbolcunun da Bursaspor’a sıcak baktığı kaydedilirken, sezonun tamamlanmasının ardından imzaların atılması bekleniyor. Sözleşmesi süren Grosicki’nin ise kentteki sosyal yaşamdan şikayetçi olduğu ve kariyerine farklı bir Avrupa ülkesinde devam etmek istediği vurgulandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ