MENÜ

Sivas'ta Beşiktaş hazırlığı

Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Sivaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sivas'ta Beşiktaş hazırlığı

Yardımcı antrenör Bülent Albayrak nezaretinde Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı ekip, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 pas çalışması yaparak yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Hafif sakatlığı bulunan Ümit Kurt, Pedriel ve Sercan Yıldırım takımdan ayrı düz koşu yaptı. Kırmızı kart cezalısı Murat Akça ise salonda kondisyon çalışması yaptı. Babası bugün ameliyat olduğu için İstanbul'da bulunan Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın yarın kente gelerek takımının başında olacağı öğrenildi. Beşiktaş'ı yenerek moral depolamak istediklerini belirten Yardımcı Antrenör Albayrak, "Tek hedefimiz Beşiktaş'ı yenip kupa maçları öncesi moral bulmak, hem de ligde biraz yukarılara çıkmak. Kendi sahamızda oynamamız bizim için büyük bir avantaj, galip gelmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tabi sakatlarımızda var. Ümit'in Beşiktaş maçına yetişmesi biraz zor gibi gözüküyor, Sercan da yeni başladı düz koşulara, maç eksiği de var. Önümüzdeki antrenmanlarda durumlarına bakacağız." dedi.

Devre arasında transfer edilen ve Kasımpaşa maçının son bölümünde oynama şansı bulan Polanyalı forvet Arkadiusz Piech ise, "Kasımpaça maçında oynama şansı buldum, hatta gol atma şansı bile yakaladım diyebilirim. Fakat bu şansı değerlendiremedim ve yenildik. Maçta oynarken çok iyi hissettim kendimi, tabi bundan sonraki performansım daha da iyi olacak. Beşiktaş maçına da hazırım, eğer hocamız şans verirse elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım." diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ