MENÜ

Sivasspor'da Sergen Yalçın dönemi kapandı

Medicana Sivasspor'da teknik direktör Sergen Yalçın dönemi kapandı. Başkan Mecnun Otyakmaz, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası istifa kararını açıklayan genç teknik adamın sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu.

Sivasspor'da Sergen Yalçın dönemi kapandı

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında evinde konuk ettiği Trabzonspor'a 2-0 kaybeden Medicana Sivasspor'da teknik direktör Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı.

Kritik mücadele sonrası yayıncı kuruluşa verdiği demeçte, "Çok yorum yapmaya gerek. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. İyi mücadele ettiler ama bazen işler istediğiniz gibi gitmiyor. Kötü bir gidişatımız var. Elimizden geleni yapıyoruz. Beklenen Sivasspor'u sahaya yansıtamıyoruz. En büyük suç benim. Bizim için de yolun sonuna geldik diyebilirim. Ben artık bırakmayı düşünüyorum. Ama başkanla henüz görüşmedim" ifadelerini kullanan Kırmızı-Beyazlılar'ın hocasının sözleşmesi feshedildi.

'Sözleşmeyi feshettik'


Maçın ardından yönetim konuyu görüşmek üzere toplantı yaptı. Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, TRT'ye yaptığı açıklamada, "Sergen Yalçın ile sözleşmeyi feshettik" şeklinde konuştu.

Kulüp resmen açıkladı

Kulübün resmi internet sitesindeki bildiride, "Medicana Sivasspor´umuz, profesyonel futbol a takımı Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın ile karşılıklı mutabakata vararak sözleşmesini sonlandırma kararı almıştır. 306 gün kulübümüzde görev alan değerli Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın ve ekibine kulübümüze verdiği hizmetler için gönülden teşekkür ediyor ve bundan sonraki görevlerinde de kendisine başarılar ve mutluluklar diliyoruz" denildi.

Sergen kalmazsa Uygun

Sivas'ta arayışa başlayan yönetimin hedefi ilk olarak Bülent Uygun olduğu iddia ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ