MENÜ

Sivasspor, son dakikalarda gülüyor

90+3’te Yasin Öztekin’in golüyle Rizespor karşısında 1 puanı kurtaran Sivasspor, son dakikalarda attığı gollerle dikkat çekiyor. 19. hafta sonunda tam 7 maçta 90+’larda gol bulmayı başaran Yiğidolar, son düdük çalmadan pes etmediğini gösteriyor, mücadelesiyle alkış alıyor.

Sivasspor, son dakikalarda gülüyor

Sezonun flaş ekiplerinden biri olan ve şampiyonluk adayları arasında gösterilen lider Demir Grup Sivasspor, hem oynadığı futbol hem de ortaya koyduğu mücadele ile alkış topluyor.

Haberin Devamı

Sezon başında çok iyi bir kamp dönemi geçiren ve oldukça kuvvetli bir şekilde kondisyon depolayan Yiğidolar ligdeki maçlarında bunu birçok kez kanıtladı. Mücadelelerin ikinci yarısında rakip takımların birçoğu oyundan düşerken, Kırmızı-Beyazlılar son dakikalarda attığı gollerle dikkat çekiyor.

En anlamlısı Trabzon...

Son olarak önceki akşam Rize karşısında 90+3’te Yasin Öztekin’in golüyle beraberliği kurtaran Sivas, daha önce de Trabzonspor, Ankaragücü, Denizlispor, Kayserispor, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında 90+’larda gol bulmayı başarmıştı. Kırmızı-Beyazlılar’ın en anlamlı golü ise Trabzon karşısında geldi. Yiğidolar, Fırtına karşısında 90+6’da fileleri sarstı ve galibiyete uzandı.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği ile Rize maçlarında da son saniyelerde fileleri havalandırarak 1 puanı kurtaran Kırmızı-Beyazlılar, Ankaragücü, Denizli ve Kayseri sınavlarında ise bulduğu gollerle farkı açtı.

Sivasspor, son dakikalarda gülüyor

Atalak Özçelikli | FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ