MENÜ

Sivasspor ilk peşinde

Sivasspor Kulübü Başkanvekili Sarılar, kupada finale çıkarak kulüp tarihinde bir ilki gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Sivasspor ilk peşinde

Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, Ziraat Türkiye Kupası’nda finale çıkarak, kulüp tarihinde bir ilki gerçekleştirmek istediklerini söyledi. Sarılar, yaptığı açıklamada, bu sezon kupada iyi performans sergilediklerini ve yarı finale yükselme başarısı gösterdiklerini belirtti.

Haberin Devamı

Yarı finalde Trabzonspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Sarılar, "Rakibimizin gücünün farkındayız. Finale yükselmek ve kupayı almak istiyorlar. Biz de kupada finale çıkarak, kulüp tarihinde ilki gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Sarılar, 17 Nisan Çarşamba günü kendileri açısından tarihi bir maç yapacaklarını vurgulayarak, ilk maçtan avantajlı skorla ayrılmak istediklerini kaydetti. Takıma ve teknik heyete güvendiğini söyleyen Sarılar, bu maçta taraftara da önemli görev düştüğünü belirterek, "Taraftarlarımızdan tribünleri doldurmalarını ve 90 dakika boyunca takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Bu maçta onlara önemli görev düşüyor" diye konuştu.

AA

YORUM YAZ