MENÜ

Sivasspor hesap gördü

Süper Lig'in 31. haftasında Sivasspor evinde İstanbul Büyükşehir'i 4-1 mağlup ederek rakibini ateşe attı. Yiğido şampiyonluk mücadelesi verdiği 2008-2009 sezonunda aynı haftada rakibine evinde yenilmiş ve liderlikten olmuştu

Sivasspor hesap gördü

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında alt sıraları ilgilendiren maçta Sivasspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Rakibine karşı 14. haftada deplasmanda oynadığı ilk maçı 2-0 kaybeden Yiğido, kendi seyircisi önünde karşılaşmayı 4-1 kazandı ve ilk yarının rövanşını almış oldu. Kırmızı-Beyazlı ekip, bu sonuçla kalan 3 hafta öncesi ligde kalma adına büyük avantaj elde etti. Haftayı puansız kapatan ve düşme hattının en üst basamağından kurtulamayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise kalan haftalarda işini zora soktu.

İlginç tesadüf

Öte yandan, ligde son 3 haftaya girilirken bu kritik karşılaşma akıllara 2008-2009 sezonunun 31. haftasında iki rakip arasında oynanan maçı getirdi. 2008-2009 sezonunda flaş sonuçlar alan ligin 30 haftasına 60 puanla lider giren Sivasspor, 31. haftada evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşmış, maçı 2-1 kaybeden Yiğido şampiyonluk yolunda yara alarak ligi 66 puanla ikinci sırada bitirmişti. Lacivert-Turunculular ise lige tutunmuştu. 4 yıl sonra aynı haftada taraflar bu kez ligde kalma yarışında karşı karşıya geldi, bu kez gülen taraf Sivasspor oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ