MENÜ

Sivasspor havlu attı

Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Sivasspor, Bursaspor'a deplasmanda 2-0 yenilerek gruptan çıkma şansını yitirdi.

Sivasspor havlu attı

Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu’nda son haftalarda başarısız sonuçlar alan Sivasspor, Bursaspor’a deplasmanda 2-0 yenilerek grupta havlu attı.

Haberin Devamı

Süper Final’e Bursaspor’u 4-0 yenerek çok iyi başlangıç yapan Sivasspor, daha sonra düşüşe geçti. Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında üst üste aldığı 2 mağlubiyetle demoralize olan kırmızı-beyazlı ekip, Bursaspor ile dün final niteliğinde bir maça çıktı.

Son 4 maçında istediği sonuçları alamayan ve bu periyottan sadece 1 puan çıkarabilen Sivasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında olduğu gibi Bursaspor karşılaşmasında da başarılı bir performans sergileyemedi. Kırmızı-beyazlılar, Bursaspor karşısında aldığı 2-0’lık mağlubiyetle Süper Final’de havlu attı.

Bursaspor’un 5, Eskişehirspor’un 4, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un ise 3 puan gerisinde kalan Sivasspor, gruptaki son maçına prestij için çıkacak. Kırmızı-beyazlılar, 12 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da sahasında Eskişehirspor’u konuk edecek.

Haberin Devamı

Süper Final’de hayal kırıklığı
"Futbolda şike" iddialarına ilişkin dava nedeniyle bu sezon sıkıntılı bir süreç yaşayan Sivasspor, buna rağmen başarılı bir performans sergiledi.

Spor Toto Süper Lig’de başarılı bir grafik çizen ve 34 maçlık lig grubunu ilk 8 takım içerisinde tamamlayarak Süper Final’e kalmayı başaran Sivasspor, Süper Final’de ise istediği sonuçları alamadı.

Özellikle son 3 maçta aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan kırmızı-beyazlı ekip, bitime 1 hafta kala gruptan çıkma şansını yitirerek, Avrupa kupalarına katılma hedefine ulaşamadı.

Sivasspor’a Avrupa yolunda darbe Bursaspor’dan
Sivasspor’a Avrupa kupalarına katılma yolunda darbeyi ise Bursaspor vurdu. Kırmızı-beyazlı ekibi Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde 4-1 yenerek saf dışı bırakan Bursaspor, Süper Final Avrupa Ligi Grubu 5. haftasında da 2-0 mağlup ettiği rakibinin Avrupa kupaları umudunu noktaladı.

AA

YORUM YAZ