MENÜ

Sivasspor - Beşiktaş maç özeti izle (VİDEO)

Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Sivasspor'a konuk oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan Siyah-beyazlılar, 12. dakikada Batshuayi ile 1-0 öne geçti. Yatabare ile 26'da skoru 1-1'e getiren Sivasspor, 43'te Ghezzal'ın golüne engel olamadı ve maçın ilk yarısı 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle tamamlandı. Karşılaşmanın 73. dakikasında penaltı kazanan Beşiktaş, Batshuayi ile skoru 3-1'e getirdi. Sivasspor maçın son dakikalarında penaltı atışıyla farkı 1'e indirse de sahadan puansız ayrıldı. Beşiktaş aldığı galibiyetle ligde puanını 44'e yükseltti, Sivasspor ise 34 puanda kaldı. İşte fotoğraflarla Sivasspor - Beşiktaş maçının özeti...

Sivasspor - Beşiktaş maç özeti... Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Sivasspor'a konuk oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan Siyah-beyazlılar, 12. dakikada Batshuayi ile 1-0 öne geçti.

Haberin Devamı

Yatabare ile 26'da skoru 1-1'e getiren Sivasspor, 43'te Ghezzal'ın golüne engel olamadı ve maçın ilk yarısı 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılaşmanın 73. dakikasında penaltı kazanan Beşiktaş, Batshuayi ile skoru 3-1'e getirdi. Sivasspor maçın son dakikalarında penaltı atışıyla farkı 1'e indirse de sahadan puansız ayrıldı.

Beşiktaş aldığı galibiyetle ligde puanını 44'e yükseltti, Sivasspor ise 34 puanda kaldı.

İşte fotoğraflarla Sivasspor - Beşiktaş maçının özeti...

YORUM YAZ