MENÜ

Sivas'ın Yıldız'ı dönüyor

Şanssız bir sakatlık dönemi geçiren, futbol hayatı bitti denilen Mehmet Yıldız, 246 gün sonra formasına kavuşuyor. Golcü oyuncu, Fenerbahçe maçında sahadaki yerini alacak.

Sivas'ın Yıldız'ı dönüyor

Sivasspor’un başarısındaki en büyük pay sahiplerinden biri olan Mehmet Yıldız, sağ dizinden ciddi bir sakatlık geçirmişti. Yaklaşık 8 aydır tedavisi süren ve futbol hayatı artık bitti denilen tecrübeli golcü, Fenerbahçe karşılaşmasıyla formasına kavuşuyor. Devre arası kampının bitmesine kısa bir süre kala takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başlayan Yıldız’ın performansı her geçen gün artıyor. Önceki gün yapılan idmanda çift kale maç oynanırken, as takımda yer alan başarılı futbolcu, attığı gollerle teknik heyetten alkış aldı. Mehmet Yıldız’ın, yarın oynanacak Fenerbahçe maçında sahadaki yerini alacağı öğrenildi. İlk 11’de olması beklenen golcünün, teknik direktör Muhsin Ertuğrul’un kafasındaki oyun planına göre ikinci yarıda da oynayabileceği öğrenildi.

“Artık oynamak istiyorum”
Kendini iyi hissettiğini ifade eden Mehmet, “Artık sahaya çıkıp futbol oynamak istiyorum. Çok üzücü bir dönem geçirdim. Eski Mehmet Yıldız geri dönecek. Bunun için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ