MENÜ

Sivas ümit vermedi

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Williem 2 takımıyla bir hazırlık yapan Sivasspor, sahadan 1-0 yenik ayrıldı ve kötü oyunuyla taraftarını üzdü. Kırmızı-Beyazlılar, 61. dakikada Aatıf'ın ayağından bir penaltıdan yararlanamadı.

Sivas ümit vermedi

Sergen Yalçın yönetiminde hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren Sivasspor, 40 dereceye yakın bir sıcaklık altında Williem 2 takımıyla karşılaştı. 1-0 yenilen Kırmızı-Beyazlılar, 4. hazırlık maçından da galibiyet çıkaramadı. Hollanda ekibinin golünü 76. dakikada De Sa kaydetti.

Yiğidolar, 61. dakikada Batuhan’ın düşürülmesiyle bir penaltı kazandı ancak Faslı oyuncu Aatıf Chahechouhe, atışı kaleciye nişanladı. Sivasspor’un kaleye isabetli 2 şut atması ise dikkatlerden kaçmadı. Willem 11 kez çerçeveyi denedi. Bu karşılaşmanın ardından Kırmızı-Beyazlılar’da bazı bölgelerde eksiklerin olduğu ve acil takviye gerektiği görüldü.

Öte yandan Sergen Yalçın’ın öğrencilerinde, 25. dakikada Ziya Erdal sakatlanarak yerini Fatih Çiplak’a bıraktı. Ziya’nın durumunun önümüzdeki günlerde belli olacağı öğrenildi. Sivasspor, kamptaki son hazırlık maçını Olympiakos ile oynayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ