MENÜ

Sıradaki gelsin

Avrupa Ligi'nde oynadığı 3 maçı da kazanan Trabzonspor, Play-Off için büyük avantaj yakaladı. Bu turda Tottenham, Dinamo Kiev, Fiorentina, Spartak Moskova gibi güçlü takımlar turnuvaya dahil olacak

Sıradaki gelsin

Trabzonspor, Avrupa Ligi’ne 2. Ön Eleme Turu’ndan giriş yapmıştı. Bu turda Derry City’yi 4-2 ve 3-0’la geçen Bordo-Mavililer. 3. Ön Eleme Turu ilk maçında da Dinamo Minsk deplasmanından 1-0’lık zaferle döndü. Böylece oynadığı 3 maçı da galibiyetle tamamladı. Fırtına artık Play-Off için büyük bir avantaja sahip. Taraftarlar artık bir sonraki turda hangi takımların gelebileceğini merak ediyor. Henüz muhtemel rakipleri konuşmak için erken. Ancak Play-Off turunda turnuvaya güçlü ekiplerin katılacağını belirtmekte fayda var.

Seri başı olamazsa...

İngiliz ekibi Tottenham, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev, İtalyanlar’ın iddialı takımı Fiorentina ve Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi olan Portekiz ekibi Braga ve yine geçtiğimiz sene Fenerbahçe’yi Devler Ligi’nin dışına iten Rus devi Spartak Moskova gibi üst düzey takımlar Avrupa Ligi’ne dahil olacak. Trabzonspor eğer seri başı olursa bu ekiplerle eşleşmeyecek. 3. Ön Eleme Turu maçları bittikten sonra Fırtına’nın seri başı olup olmayacağı netlik kazanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ