MENÜ

Sıra Kolo Toure'de

Emre Belözoğlu ve Webo... Bunlar biten veya bitmek üzere olan transferler. Son aday ise Manchester City'nin Fildişi Sahilli stoperi Kolo Toure.

Sıra Kolo Toure'de

Uzun süre sadece Younes Belhanda transferine yoğunlaştıktan sonra birden atağa kalkarak eski oyuncusu Emre Belözoğlu’nu kadrosuna katan, Büyükşehir Belediye’nin golcüsü Pierre Webo’nun transferinde büyük mesafe kateden Fenerbahçe Yönetimi, durmak bilmiyor. Pierre Webo’nun transferini sonlandırıp iki oyuncuya imza attırmayı planlayan yöneticilerin, bir yandan da Kolo Toure transferine yoğunlaştıkları belirlendi. Savunmada sezon başından beri yaşanan sıkıntı ve neredeyse her maçta gol yenmesini dikkate alarak çalışmalarını yoğunlaştıran
Sarı-Lacivertliler’in, Manchester City forması giyen Fildişi Sahilli stoper için İngiliz ekibiyle bonservis pazarlığına giriştiği öğrenildi. Fenerbahçeli yöneticiler, 7 milyon Euro’luk bonservis bedelini aşağıçekip, bu transferi sonlandırmak amacında.

Yobo ile Afrika’da


2003/09 yılları arasında Arsenal forması giyen Kolo Toure, şu anda Fenerbahçeli Joseph Yobo gibi Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele ediyor. Yobo’nun formasını giydiği Nijerya ile Kolo Toure’nin takımı Fildişi Sahili, grup maçlarında başarı sağlayarak, çeyrek finale yükselmişti. Afrika Uluslar Kupası, 10 Şubat’ta oynanacak final maçıyla sona erecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ