MENÜ

Sıra geldi stopere

Forvet ve kaleci transferlerinde mutlu sona ulaşan Trabzonspor'da sıra stopere geldi. Bordo-Mavililer'in öncelikli hedefi Dinamo Moskova'lı Samba. Alternatif olarak ise Dnipro'lu Douglas listeye alındı.

Sıra geldi stopere

Trabzonspor yabancı bir stoper için de arayışlarını sürdürüyor. Defansı tamamen yabancı oyunculardan oluşturmayı düşünen ve sağ bekte Cavanda, sol bekte Constant, stoperde ise Medjani’ye görev vermeyi planlayan teknik direktör Şota Arveladze’nin isteği üzerine yabancı stoper için girişimler tüm hızıyla devam ediyor. Kulübüyle sözleşme yenileyen Eintracht Frankfurtlu Carlos Zambrona transferinde hayal kırıklığı yaşayan Karadeniz ekibinin gündeminde Dinamo Moskova’nın Kongolu stoperi Samba ve Ukrayna’da Dnipro forması giyen Brezilyalı Douglas’ın olduğu öğrenildi.

Dinamo cezalı

Finansal Fair-Play kurallarına uymadığı gerekçesiyle 3 yıl Avrupa Kupaları’ndan men cezası alan Dinamo Moskova’da futbolcular ayrılmaya sıcak bakıyor. Kulübüyle 1 yıl kontratı kalan 31 yaşındaki Christopher Samba için birkaç gün içinde resmi adımların atılması bekleniyor. Dnipro’da oynayan 25 yaşındaki Brezilyalı Douglas’ın transferi ise Samba’dan gelecek olan yanıta bağlı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ