MENÜ

Sıra geldi CSKA'ya!

Süper Lig'de 3'te 3 yapan Trabzonspor, gözünü CSKA Moskova deplasmanına çevirdi. Bordo-Mavililer hiç ara vermeden zorlu mücadelenin hazırlıklarına başlıyor

Sıra geldi CSKA'ya!

Lige kötü bir başlangıç yapmasına rağmen toparlanan ve son 3 mücadelesini de kazanarak, “Yarışta ben de varım” diyen Trabzonspor, Ankaragücü galibiyetine sevinme fırsatı bulamadan gözünü CSKA Moskova deplasmanına çevirdi. Fırtına hiç ara vermeden Şampiyonlar Ligi’ndeki dev sınavın hazırlıklarına bugün gerçekleşecek idmanla başlıyor. Bordo-Mavililer yarın Rusya’ya hareket edecek, pazartesi günü de son çalışmaları yaparak kampa girecek. CSKA Moskova deplasmanından beraberlik ya da galibiyetle dönülmesi halinde, gruptan çıkma adına çok önemli bir adım atacaklarının farkında olan teknik direktör Şenol Güneş de, Ankaragücü karşısında bazı oyuncularını dinlendirme yoluna gitti.

Haberin Devamı

4 isim rotasyonda

Tecrübeli hocanın bu doğrultuda görev vermediği isimlerden bazıları Cech, Halil, Sapara ve Glowacki’ydi. Güneş böylece hem yıldızlarını korumuş hem de 3 puanı kulübün hanesine yazdırmış oldu. Cezası nedeniyle Devler Ligi’nde henüz forma giyemeyen Burak Yılmaz da, Moskova’da cezasını tamamlayacak. Yıldız futbolcu, Rus ekibiyle Avni Aker’de oynanacak rövanş maçında yine takımının en büyük kozu olacak.

RAKiPLER SAHADA

CSKA Moskova Rusya Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren CSKA Moskava, saat 15.00’te Terek Grozny’yi konuk edecek. Rus ekibi yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkacak.

Lille Devler Ligi’nde Trabzonspor’un berabere kaldığı Lille, saat 20.00’de Auxerre ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Inter İtalya’da ve Devler Ligi’nde kötü günler geçiren Inter, saat 19.00’da Catania deplasmanında sahne alacak.

YORUM YAZ