MENÜ

Sinan Gümüş'ün golü tesadüf değil, alın teri!

Galatasaray'ın genç yıldızı Sinan Gümüş, antrenmanlarda yarım vole çalıştığı için kendisine takılan arkadaşlarına, “Belki öyle bir top gelir ve vurmam gerekir” diyordu, öyle de oldu.

Sinan Gümüş'ün golü tesadüf değil, alın teri!

Atiker Konya maçında Galatasaray’ı galibiyete taşıyan isim 86. dakikada attığı jeneriklik golle Sinan Gümüş oldu. Sezon başı G.Saray tribünlerinin ıslıkladığı Sinan, Fatih Terim’in gelişi ile bambaşka bir kimliğe büründü ve Konya karşılaşmasında 1 gol ve 1 asisti ile maçın kahramanı olmayı bildi.

Hürriyet Gazetesi'nden Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Sinan’ın, sarı kırmızılı takıma çok kritik bir 3 puan getiren yarım vole vuruş stilini çok uzun süredir antrenmanlarda özel olarak çalıştığı ortaya çıktı.

"Fatih Terim kazanırsa, Aykut Kocaman bırakır!"

ÖZEL ANTRENÖR TUTTU ÜCRETİNİ DE ÖDÜYOR

-Takım arkadaşlarının da bu stili deneyen Sinan’a takıldığı, genç futbolcunun ise, “Belli mi olur, neyin ne zaman geleceği... Belki öyle bir top gelir ve vurmam gerekir” dediği öğrenildi.

Fatih Terim’in, beslenme programından bireysel çalışma takvimine kadar yakından ilgilendiği Sinan’ın, kendisine özel bir antrenör tuttuğu ve ücretini de kendisi ödediği belirtildi.

Galatasaraylı yıldızın zor anları!


Galatasaray'ın gollerinin yüzde 41'ini Gomis attı

Haberin Devamı
YORUM YAZ