MENÜ

Sinan Güler: "Rakiplerimiz bize karşı ayrı bir motivasyonla sahaya çıkacaklar"

Fenerbahçe Doğuş'un Galatasaray Odeabank'tan transferi, A Milli Basketbol Takımı'nın kaptanı Sinan Güler, sezon öncesi FANATİK'e açıklamalarda bulundu.

Sinan Güler: "Rakiplerimiz bize karşı ayrı bir motivasyonla sahaya çıkacaklar"

Fenerbahçe Doğuş'un Galatasaray Odeabank'tan transferi, A Milli Basketbol Takımı'nın kaptanı Sinan Güler, sezon öncesi FANATİK'e açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Doğuş'a adaptasyonu ve hazırlık dönemi hakkında Sinan Güler: "Verimli bir hazırlık dönemi geçirdik. Adaptasyon anlamında ise geçen seneden takımda kalan isimler takıma ısınmamızda bize çok yardımcı oldular." açıklamasını yaptı.

Kariyerinde EuroCup şampiyonluğu yaşamış, EuroLeague'de uzun süre forma giymiş olan tecrübeli oyuncu yeni sezonda EuroLeague'deki beklentileri hakkında: "Bu sezon en net farkında olduğumuz nokta bütün rakiplerimizin Euroleague şampiyonuna karşı ayrı bir motivasyonla sahaya çıkıyor olacakları... Takım olarak hepimiz için de önemli olan nokta buna en iyi şekilde cevap verecek motivasyonu ve mental konsantrasyonu sağlamak" şeklinde konuştu.

Sinan Güler: Rakiplerimiz bize karşı ayrı bir motivasyonla sahaya çıkacaklar



Galatasaray Odeabank'da daha çok topa yön veren isim konumundaki Sinan Güler, yeni takımındaki rotasyon ile alakalı: "Burada topa yön verebilen çok sayıda değerli isim olduğu gibi beklediğimiz uzun ve yorucu da bir sezon var. Herkese belirli şekillerde fırsat gelecektir. Bakıldığında benzer özelliklere sahip gözüken oyuncuların takıma farklı katabileceği çok fazla şey de var. Ben de takımın ihtiyaçlarına göre kendi yeteneklerimi en iyi şekilde yönlendirip, sahada gerekli mücadeleyi veriyor olacağım." açıklamalarını yaptı.

EuroLeague'in yeni formatının uygulandığı ilk sezon 2016-17'de uzun süreler sahada kalarak yoğunluğu en net hisseden isimlerden Sinan Güler, yeniden kullanılacak formatla ilgili: "Forma EuroLeague'in izlenebilirliğini arttırmak adına önemli katkılar sağladı. Oyuncular açısından ise hem artıları, hem de eksileri oldu. Sakatlık ihtimalinin olduğu ortamda oyuncuların buna fiziksel ve mental olarak hazırlanışları da değişiyor. O yüzden biz sahada en hazır halimizle olmalıyız ki bunun için de elimden geleni yapacağım." şeklinde düşüncelerini aktardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ