MENÜ

Sinan Bolat'la bir sezon daha!

Mert Günok'u, Bursa'ya kaptıran Cim Bom, Muslera'nın alternatifi olarak uzağa gitmedi ve sözleşmesi Porto'da bulunan Sinan Bolat'ı tekrar kiralamak için çalışmalarına başladı.

Sinan Bolat'la bir sezon daha!

Galatasaray’da, Fernando Muslera’nın yedeği olarak iyi bir kaleci aranıyordu.

İşte bu doğrultuda gündeme ilk gelen isim, Fenerbahçe’nin sözleşmesini uzatmadığı Mert Günok’tu. Ancak Mert, direkt birinci kaleci olmak istediği için tercihini Cim Bom’dan yana kullanmayınca, Sarı-Kırmızılılar’ın kurmayları yeni bir isim için çok da uzağa gitmedi. Alınan bilgiye göre teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun, geçen sezon Porto’dan kiralık olarak alınan Sinan Bolat’ı, bir kez daha gündemine aldığı bildirildi. Muslera’nın alternatifi olarak özellikle Türkiye Kupası maçlarında şans bulan Sinan’ın yeniden kiralanması için düğmeye basıldığı bildirildi.

O da olumlu bakıyor

Portekiz ekibi Porto ile sözleşmesi 2018’de sona erecek 26 yaşındaki kalecinin de, kulübünde Fabiano Ribeiro ve Helton’un ardından üçüncü kaleci durumuna düşmek istemediği ve yeniden Aslan’da oynmaya olumlu baktığı konuşuluyor. Önümüzdeki günlerde ise bu transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Ö.Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ