MENÜ

Şimdi sıra Zlatan İbrahimovic'de!

Play-Off’ta İtalya’yı yıkıp Dünya Kupası biletini kapan İsveç’te gözler şimdiden Zlatan İbrahimovic’e çevrildi. Euro 2016 sonrasında milli takımı bırakan 36 yaşındaki futbolcunun geri dönmesi gündemde.

Şimdi sıra Zlatan İbrahimovic'de!

Euro 2016’da İsveç’in Belçika’ya 1-0’lık skorla kaybettiği maçın ardından milli takıma veda ettiğini açıklayan Zlatan Ibrahimovic, başta ülkesi olmak üzere dünya üzerindeki tüm futbolseverleri üzmüştü. Kuzey Avrupa temsilcisinin İtalya’yı Play-Off’ta eleyip 2018 Dünya Kupası biletini kapması sonrasında bu büyük başarıya ek olarak en çok konuşulan konu, Zlatan’ın geri dönüp dönmeyeceği oldu. İsveç basını, yıldız oyuncunun Rusya’da yer alması konusunu tartışmaya açarken özellikle Twitter üzerinden de Zlatan’ın geri dönmesi için kampanya başlatıldı.

ManU’daki durumuna bağlı

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan İsveç Milli Takımı Teknik Direktörü Janne Andersson, “Zlatan Ibrahimovic, 1.5 yıl önce milli takımı bıraktı ve hala onun hakkında konuşuyoruz. Konuşmamız gereken Zlatan değil, İtalya’yı eleyerek Dünya Kupası’na gitmeyi başarabilen şu anki oyuncularımız” ifadelerini kullandı. Ibrahimovic de ilk etapta milli takıma geri dönmeye mesafeli dursa da sakatlığını atlatıp sezonun ikinci yarısında Manchester United’la tekrar formunun zirvesine çıkması halinde geri dönebileceği konuşuluyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ