MENÜ

Şimdi sıra Avrupa'da

Sneijder, La Gazzetta dello Sport'a konuştu, iddialı açıklamalar yaptı.

Şimdi sıra Avrupa'da

Hollandalı yıldız, “Türkiye’de şampiyonluklar yaşadık. Artık bunu Avrupa’da geliştirmeliyiz” dedi. Taraftarlarca çok sevildiğini söylerken, “Fenerliler bile bana saygı duyuyor” diye konuştu.

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı, İtalyan basınının önde gelen gazetelerinden La Gazzetta dello Sport’a konuştu. Wesley Sneijder, Galatasaray’ın hedefleri, Prandelli, Hiddink ve Balotelli hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Cesare Prandelli’ye güvendiğini belirten tecrübeli futbolcu, “Ben iyi bir diyalog ve futbol peşindeyim. Sistemin futbolda her şey olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan şeylerden birisi de doğru iletişim. Prandelli’nin bunu başarabileceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

‘Prandelli yarı final istiyor’

Sarı-Kırmızılı ekibin bu sezonki hedeflerine de değinen Wesley Sneijder, “Türkiye’de şampiyonluklar yaşadık. Artık bunu Avrupa’da geliştirmemiz gerekiyor. Galatasaray paraya sahip ve yatırım yapabilir düzeyde. Eğer böyle olmasaydı Prandelli buraya gelmezdi. Onun gibi bir isim kazanamayacağı yere gelmez. Hedefi en az yarı final ve gerçekçi olmak gerekirse bu zor bir hedef” diye konuştu. Sneijder, Guus Hiddink’le ilgili olarak, “Daha önce onunla hiç çalışmadım ama herkes tarafından seviliyor ve aramızdaki konuşma çok iyi” dedi.

‘Balo tam bir deli’

İtalya’nın Hollanda ile oynayacağı hazırlık maçı kadrosuna çağrılmayan Mario Balotelli hakında da konuşan 31 yaşındaki futbolcu, “O tam bir deli. İnter’deyken çok iyiydik. Onu göremeyeceğim için üzgünüm” ifadelerini kullandı. Son olarak Jose Mourinho’ya değinen Sneijder, “O, 1 numara. Onun gibisi yok. Chelse’den teklif gelseydi asla hayır diyemezdim ancak Türkiye’de de çok mutluyum. Taraftarlar beni çok seviyor. Hatta ezeli rakibimiz Fenerbahçeliler bile bana saygı duyuyor” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ