MENÜ

Sıla'dan Harbiye'de muhteşem final!

Kerki ve Solfej’in düzenlediği Sıla’nın 7 günlük Harbiye konser serisi dün akşam sona erdi. Açıkhava konser serisine hız kesmeden devam edecek olan Sıla, Ege konserleri ile sevenleriyle buluşacak.

Sıla'dan Harbiye'de muhteşem final!

Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde 7 gün boyunca hayranlarıyla buluşan Sıla, açıkhavayı her gün hınca hınç dolduran seyircilerine muhteşem bir final gecesi yaşattı. Sahnede 3 saatten fazla kalan sanatçı, Harbiye Açıkhava’ da gerçekleştirmiş olduğu final konserinde şarkıları ile büyüledi.

Haberin Devamı

Final akşamı sahneye ilk olarak kırmızı renkli bir elbisesiyle çıkan sanatçı, ikinci yarıda ise Harbiye’deki görkemli vedasına yakışan ışıl ışıl payetli bir elbise seçmişti. Final gecesi kıyafet tercihlerini a46 Maıson’dan yana kullanan Sıla, şıklığıyla yine göz kamaştırdı.

“BU AKŞAM ÇOK GÜZEL OLACAK BELLİ”

“SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNECEĞİZ”

Sahneye çıktığı andan itibaren seyircinin enerjisine hayran kalan Sıla, “Bazı şeyler vardır sahneye çıkmadan anlayamazsınız. Şu an anladım ki bu gece çok güzel olacak” dedi. ‘On’Dan Kalan’ konser serisinde bir ilişkinin anatomisini anlattığını söyleyen Sıla, “Kavuştular kısmı çok kısa sürüyor merak etmeyin ayrıldılar kısmındaki şarkılarda hep beraber sürüm sürüm sürüneceğiz” diye espri yaptı.

Haberin Devamı

YENİ ŞARKISI ‘BOŞ EV’ ŞİMDİDEN DİLLERDE PELESENK OLDU

Harbiye’ de gerçekleştirdiği konser maratonunun ilk gününde yeni albümünde yer alacak olan ‘Boş Ev’ şarkısını seslendiren Sıla, dün akşam da yeni şarkısını seslendirdi. ‘Boş Ev’ şarkısında Harbiye’deki binlerce kişi de Sıla’ya tek bir ağızdan eşlik etti.

Son sarkisini soyleyip veda ettikten sonra izleyenlerin yoğun isteği uzerine tekrar sahneye cikan Sila, ekibiyle seyirciyi selamladiktan sonra 'Kafa' sarkisiyla bis yapti.

HARBİYE’DEN SONRA EGE’Yİ FETHEDECEK

SILA’NIN EGE BİLETLERİNE YOĞUN İLGİ

BODRUM’DA 3 GÜN SILA RÜZGARI ESECEK

Sıla’ nın, Harbiye’ den sonraki durağı ise Ege olacak. Başarılı şarkıcı, Ayvalık, Altınoluk, Çeşme, Bodrum, Datça, Kuşadası ve Marmaris’te hayranları ile buluşacak. Ege biletlerine şimdiden yoğun ilgi olan Sıla’nın Bodrum ve Çeşme’deki ikinci gün konserlerinden sonra Bodrum’da üçüncü gün konseri de açıldı.

31 Temmuz Altınoluk Amfi Tiyatro

1 Ağustos Ayvalık Amfi Tiyatro

3 Ağustos Çeşme Amfi Tiyatro

4 Ağustos Bodrum Antik Tiyatro

6 Ağustos Datça Amfi Tiyatro

7 Ağustos Marmaris Amfi Tiyatro

20 Ağustos Çeşme Amfi Tiyatro

22 Ağustos Kuşadası Avm Açıkhava

25 Ağustos Bodrum Antik Tiyatro

1 Eylül Bodrum Antik Tiyatro

YORUM YAZ