MENÜ

Siirtspor mutlu mesut

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Siirtspor'da teknik sorumlu Nezir Öztaş, Torbalıspor'u yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Siirtspor mutlu mesut

Öztaş yaptığı açıklamada, geçen hafta başında teknik direktör Nurettin Şiro’nun istifasıyla takımı kendisinin çalıştırmaya başladığını belirterek, şöyle dedi:

Haberin Devamı

"Geçen hafta kendi sahamızda Denizlispor karşısında aldığımız yenilginin ardından teknik direktörümüz Nurettin Şiro görevden ayrıldı. Bunun üzerine teknik sorumlu olarak takımı ben çalıştırmaya başladım. Hemen ardından perşembe günü oynadığımız maçta İzmir Torbalıspor karşısında galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Torbalıspor maçında 45 dakika boyunca 10 kişi oynamamıza rağmen güzel bir oyun ortaya koyduk ve galip geldik. 3 gün gibi kısa bir sürede takımın toparlanması ve deplasmandan galibiyet alması takımda moralleri düzeltti. Bu galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Takımın morali çok iyi. Oyuncularımın Torbalıspor maçında sergilediği oyun beni çok mutlu etti. Tüm oyuncularımı kutluyorum."

Öztaş, teknik direktörü arayışı içerisinde olduklarını da kaydederek, bir hafta içerisinde bu sorunu çözeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ