MENÜ

Sigthorsson Barselona'ya gitti!

Galatasaray'ın sezon başında 1 milyon 915 bin Euro (6.9 milyon TL) maliyetle kiraladığı ancak sakatlığı nedeniyle bir tek maçta bile oynatamadığı Sigthorsson'un tedavi için Barselona'ya gittiği ve sahalara ne zaman döneceğinin belli olmadığı açıklandı.

Sigthorsson Barselona'ya gitti!

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği ancak 'sakatlık problemleri' nedeniyle oynatamadığı Kolbein Sigthorsson ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Sarı kırmızılı takımın bugün yaptığı antrenman öncesi oyuncuların sağlık durumu hakkında bilgi veren kulüp doktoru Yener İnce, Sigthorsson'un tedavi için İspanya'nın Barselona şehrine gittiğini açıkladı.

İzlandalı forvet oyuncusunun ne zaman sahalara döneceği konusunda bir tarih veremeyeceklerini ifade eden Dr. İnce, "Sigthorsson İzlanda Milli Takımı'ndan sakat geldi. Menisküs ameliyatından sonra dizinde ödem oluştu. Futbolcunun ağrıları devam ettiği için istenilen yüklemeyi yapamıyoruz. Kendisi şu anda Barselona'da... Norveç'ten getirilen bir kondisyoner, İzlanda Milli Takımının kondisyoneri ve bizim atadığımız bir kondisyonerin eşliğinde çalışıyor. 'Şu tarihte döner' diyemeyiz. Tam olarak hazır olduğu tarihte gelsin istiyoruz" dedi.

Galatasaray'da son dakika... Tolga Ciğerci idmana çıkmadı

1.2 MİLYON EURO GARANTİ PARA!

Galatasaray, 2016 Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği başarılı performansla İzlanda Milli Takımı'na büyük katkı yapan Kolbein Sigthorsson'u, sezon başında 700 bin Euro karşılığında Fransa'nın Nantes takımından kiralarken, kendisine de 1 milyon 215 bin Euro garanti para (toplam 1 milyon 915 bin Euro) ödemeyi taahhüt etmişti. Sigthorsson, ayrıca oynarsa maç başı ücret alacak.

(Hürriyet)

Galatasaray'da barış sağlandı: Riekerink, Sneijder, Selçuk İnan ve Ayhan Akman...

Haberin Devamı
YORUM YAZ