MENÜ

Shin Young Rok, hiç sorun yok!

Oyuna sonradan girip Sivasspor ağlarını 2 kez havalandıran Bursaspor'un Koreli yıldızı, Diyarbakır maçında da teknik direktör Sağlam'ın en büyük gol silahı olacak.

Shin Young Rok, hiç sorun yok!

Sezona fırtına gibi başlayan ve özellikle iç sahada aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Bursaspor, zorlu Diyarbakır maçının hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz hafta Sivasspor önünde 3-1 galip gelen kadroyu büyük ölçüde bozmamayı düşünen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, forvet hattında değişiklik yapacak. Geçtiğimiz hafta oyuna sonradan girip rakip fileleri iki kez havalandıran Koreli Shin Young Rok, Bursaspor’un en büyük gol silahı olacak. Hafta içinde idmanlarda ortaya koyduğu futbolla teknik heyetin yüzünü güldüren genç futbolcu, zorlu Diyarbakır mücadelesi öncesi hocasından forma istedi. Oldukça formda olduğunu belirten Shin, “Benim işim gol atmak. Kulübede oturmayı asla kafama takmam. Çünkü hocamız adaletli forma dağıtıyor. Geçen hafta iki gol atmak beni çok mutlu etti. Benzer performansı Diyarbakır önünde de sergilemek istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Taraftara mesaj var
Diyarbakırspor’un tehlikeli bir rakip olduğunu belirten teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise, taraftarlara mesaj gönderdi. Sağlam, “Yarın (bugün) en büyük gücümüz yine 12. adam olacak.” ifadesini kullandı.

YORUM YAZ