MENÜ

Shakhtar Donetsk-Roma maç sonucu: 2-1

Roma'da oynadığı futbolla son dönemde göz dolduran Cengiz Ünder, gollerini sıralamaya devam etti. Bu seferki kurbanı Şampiyonlar Ligi'nden Shakhtar Donetsk oldu. Ancak yıldız oyuncun golü takımının galip gelmesine yetmedi ve İtalyan ekibi sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

Shakhtar Donetsk-Roma maç sonucu: 2-1

Temsilcimiz Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçının ilk ayağında Shakhtar Donetsk'e konuk oldu.

Mücadeleye damga vuran isim son dönemdeki çıkışıyla genç yıldızımız Cengiz Ünder oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez bir maça çıkan Cengiz Ünder, 41. dakikada topu filelerle buluşturmayı başardı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. Dzeko'nun ara pasında topla buluşan Cengiz, ceza sahası içerisinde müsait pozisyonda şutu gönderdi. Pyatov'un müdahalesi yetersiz kaldı ve top filelerle buluştu.

Cengiz Ünder, son 4 maçta 5 gol atarak yıldızını parlatmaya devam etti. Bu golle Cengiz Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında ilk golünü atarak tarih yazdı.

2. yarıda ev sahibi ekip atağa geçen taraf oldu ve 52'de Facunda Fereyra ve 71'de Fred'in golleri rüzgarı tamamen tersine çevirdi.

Shakhtar Donetsk karşısında Roma'nın golünü kaydeden Cengiz Ünder, Fred'in frikik golü sonrası 71. dakikada yerini Schick'e bıraktı.

Maçta başka gol olmayınca Shakhtar mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Yağmur Sarıoğlu'nun Lamborghini'si artık düğün arabası!


Haberin Devamı
YORUM YAZ