MENÜ

'Sezonun en önemli maçı'

Antalya maçında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini vurgulayan futbolcular, “Hata yapma lüksümüz yok. Sezonun en önemli maçına çıkıyoruz” dediler.

'Sezonun en önemli maçı'

Bordo-Mavililer’de futbolcular, Antalyaspor’la oynayacakları Türkiye Kupası rövanş maçının önemini çok iyi bildiklerini ve bu zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılacaklarını ifade ettiler. Beşiktaş önünde sergiledikleri etkili oyunun kendilerine büyük moral aşıladığını vurgulayan Selçuk, “Beşiktaş maçında aklımızı kupadaydı. Bizim için sezonun en önemli karşılaşması Antalya. Kazanıp final oynamak istiyoruz. 2-0 bizi rehavete sokmamalı. Temkinli oynayıp finale kalmak istiyoruz” diye konuştu.

‘Rehavete kapılmak yok’
Bu sezon oynadığı futbolla takımın kilit isimleri arasında yer alan Serkan Balcı da, İnönü Stadı’ndaki mücadelede kendi beceriksizlikleri nedeniyle gol yollarında başarılı olamadıklarını ancak Antalya önünde aynı hataları tekrarlamayacaklarını söyledi. Kupa maçında 2-0’lık avantajın kendilerini rehavete sokmayacağını vurgulayan Serkan, “Sahaya çıkacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ