MENÜ

Şeytan azapta: 3-3

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın grubunda yer alan iki takımın mücadelesinde CSKA Moskova, Manchester United'dan İngiltere'de puan olarak kritik bir başarıya imza attı.

Şeytan azapta: 3-3

B grubunda oynanan maçta, Rus temsilcisi, maça hafta sonu oynayacağı Chelsea maçını düşünerek yedek ağırlıklı çıkan Manchester United'a ilk yarıda attığı gollerle şok yaşattı. Karşılaşmanın 25. dakikasında genç yıldızı Dzagoyev'in golüyle CSKA 1-0 öne geçti. Golün hemen 4 dakika sonrasında ilk 11'de şans bulan Michael Owen, beraberlik golünü attı. 31. dakikada yine Rus ekibi bu kez Krasic'le 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya beraberlik amacıyla çıkan Kırmızı Şeytanlar, 47. dakikada kalelerinde gördükleri golle şok yaşadılar. Berezutsky farkı ikiye çıkaran golü attı. Golden sonra maçı ciddiye almayan Alex Ferguson, 58. ve 59. dakikalarda arda Rooney ve Evra'yı oyuna soktu. Manchester United bu dakikalardan sonra baskısını arttırarak daha fazla pozisyona girmeye başladı. Ancak ikinci gol 84. dakika gelebildi. Scholes ceza sahasında boşta kalınca düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Karşılaşmada uzatma dakikaları oynanırken Şeytanlar Valencia ile beraberlik golünü buldular. 90+5. dakikada ise Obertan ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Mücadele bu skorla tamamlandı ve Manchester United maçı ciddiye almamanın bedelini nerdeyse yenilgiyle ödemek üzereyken, en azından 1 puanı kurtarmayı başardı.

Haberin Devamı

CSKA neredeyse kazanmak üzere olduğu maçta berabere kalsa da çok önemli bir puan alarak, Beşiktaş deplasmanı öncesi puan farkını 3'e çıkarttı.

MANCHESTER UNITED 3-3 CSKA MOSKOVA

YORUM YAZ