MENÜ

Sevilla-Standard Liege maç sonucu: 5-1

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Akhisarspor ile aynı grupta yer alan Sevilla, İspanya’da Standard Liege’i konuk etti. Maç boyunca etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip, hem skorda hem de sahada rakibini ezerken mücadeleden 5-1 galip ayrıldı.

Sevilla-Standard Liege maç sonucu: 5-1

Avrupa’nın kulüpler düzeyindeki 2 numaralı kupası UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Akhisarspor ile birlikte J Grubunda yer alan Sevilla, ilk maçında Standard Liege’i konuk etti. Maça etkili başlayan İspanyol temsilcisi, 8. dakikada Ever Banega’nın ayağından gelen gol ile dengeyi bozdu: 1-0. Belçika ekibi ise 39’da Moussa Djenepo ile beraberliği yakalarken, Sevillla’nın yanıtı gecikmedi. Franco Vazquez 41’de takımını yeniden öne geçirdi: 2-1.

Haberin Devamı

Ben Yedder şov

Maçın başında olduğu gibi ikinci yarıya da baskılı başlayan Sevilla, 49’da Ben Yedder’in golüyle farkı 2’ye çıkardı: 3-1. Fransız santrfor, 70. dakikada ise yeniden sahneye çıktı ve takımını rahatlattı: 4-1. Mücadelede son sözü de ilk golün sahibi olan Ever Banega söyledi: 5-1. İspanyol ekibi, 2. maçını 4 Ekim’de Krasnador ile oynarken, Standard Liege ise yine aynı tarihte temsilcimiz Akhisarspor’u konuk edecek.

YORUM YAZ