MENÜ

Sevilla, Galatasaray'dan Victor Nelsson'u da istiyor! Marcao'dan sonra...

Marcao'yu geçtiğimiz günlerde 15 milyon Euro'ya kadrosuna katan İspanyol ekibi, Victor Nelsson'u da radarına aldı. La Colina de Nervion adlı İspanyol sitesi, Sevilla'nın, Danimarkalı futbolcu için araştırmalara başladığını yazdı. Jules Kounde'yi Barcelona'ya göndermeye hazırlanan Endülüs ekibinde Marcao-Nelsson ikilisinin yeniden buluşabileceği öne sürüldü.

Sevilla, Galatasaray'dan Victor Nelsson'u da istiyor! Marcao'dan sonra...

Victor Nelsson için flaş iddia... Galatasaray'dan bonuslarla birlikte 15 milyon Euro karşılığında Marcao'yu kadrosuna katan Sevilla şimdi de Victor Nelsson'u gözüne kestirdi. 23 yaşındaki stoperi Jules Kounde'yi, Barcelona'ya göndermeye hazırlanan Endülüs ekibinin, Sarı-Kırmızılılar'ın Danimarkalı futbolcusunu listesine aldığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Sevilla'ya yakın bir kaynak olan La Colina de Nervion, İspanyol temsilcisinin, Marcao transferinden sonra partneri Nelsson'un da dikkat çektiğini ve araştırmaya başladığını iddia etti. Haberde henüz Galatasaray ve Nelsson'la temasa geçilmediği kaydedilirken, transfer çalışmalarına devam eden Sevilla'da ikilinin yeniden buluşabileceği belirtildi.

Hatırlanacağı üzere geçen sezon başında Kopenhag'dan 7 milyon Euro'ya kadroya katılan Nelsson'un sözleşmesinde 25 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor.

YORUM YAZ