MENÜ

Sevilla – Elche maçı öncesi bilinmesi gerekenler

İspanya La Liga 24. hafta mücadelesinde, 47 puan 18 averaj ile 2. sırada yer alan Sevilla, 26 puan -5 averaj ile 14. sırada yer alan Elche ile karşılaşacak. Sevilla kendi sahasında oynadığı son 11 maçın tamamında gol atma başarısı gösterdi. Ev sahibi takım ayruca 8 maçla kendi sahasında en fazla galibiyet alan 3 takımdan biri ve 16 golle La Liga’da en az gol yiyen takımı konumunda.

Sevilla – Elche maçı öncesi bilinmesi gerekenler

Ligde 9 maçtır kaybetmeyen Sevilla, son 3 maçtır galibiyete hasret kaldı. Son olarak Osasuna deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılan ev sahibi ekip, son 5 iç saha maçının hepsinde gol bulmayı başardı. Ev sahibi takımda sakatlar biraz can sıkarken stoperler de Montiel ve Navas dışında orta sahanın 2 önemli ismi Suso ve Lamela bu maçta forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Elche ligin son haftalarında formda takımı. Son 5 maçta sadece 1 mağlubiyet alan konuk ekip, özellikle dış saha performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Çıktığı son 5 deplasman maçında 1 mağlubiyet alan Elche, bu maçların 4’ünde en az 2 gol atma başarısı gösterdi ve orta sahada Raul Guti dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

Sevilla’nın bu maçta puan ya da puanlar almasını bekleyebiliriz. Bu mücadelede 2 takımın gol atması muhtemel.

YORUM YAZ