MENÜ

Sessiz gecede tur Fenerbahçe'nin: 1-0

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Fenerbahçe sahasında BATE Borisov'u 1-0 yenerek tur atladı. Fenerbahçe'nin golünü Cristian Baroni (45+1', pen) kaydetti. BATE'de Dmitri Baga (20') kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Sessiz gecede tur Fenerbahçe'nin: 1-0

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda BATE Borisov'u konuk etti. İlk yarıda Fenerbahçe daha istekli bir oyun oynadı. 20. dakikada BATE Borisov'da Dmitri Baga, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 45. dakikada Kuyt'ın ara pasıyla ceza sahası içerisine hareketlenen Sow, kaleciye çalım atmak isterken yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. 45+1'de topun başına Cristian Baroni geldi ve golünü kaydetti: 1-0. Bu skor aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu.

İkinci yarıya Fenerbahçe, bir gol daha bulup rahatlamak için hızlı başladı. 52. dakikada Dirk Kuyt'un pasıyla Pierre Webo ceza alanı içinde sağ taraftan çizgiye indi ve topu içeriye çevirdi. Moussa Sow'u geçen topa arka tarafta Cristian Baroni vuruşunu yaptı ancak top direğe çarparak oyun alanına geri döndü. Geriye kalan dakikalarda gol olmadı ve Fenerbahçe maçı 1-0 kazanarak, Napoli'yi toplamda 5-0 mağlup eden Victoria Plzen ile 7 Mart'ta karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ