MENÜ

Sesinizi paylaşın!

Türkiye'nin ilk sesli sosyal ağı Whispto, bu yeni özellikleriyle artık daha da eğlenceli!

Sesinizi paylaşın!

Türkiye'nin ilk sesli sosyal ağı Whispto, geliştirilen yeni sürümü ile sizleri daha eğlenceli ve kullanıcı dostu bir deneyime davet ediyor.

Sevdiğimiz ve takip etmek istediğimiz insanların seslerini duymanın, sadece yazdıklarını okuyabilmekten daha kıymetli olduğu inancıyla geliştirilen Whispto, yeni sürümünde fotoğraf paylaşımına da imkân vererek "an"ı yakalamayı amaçlıyor. Ayrıca ses kayıtlarına çeşitli ses efektleri ekleyerek daha eğlenceli hale getirebilmek de yeni eklenen özellikler arasında yer alıyor. Bir diğer yenilik ise web sitesi üzerinden giriş yapılarak hazır ses kayıtlarının ve fotoğrafların da paylaşılabilmesi. Bu sayede kullanım alanını ve işlevselliğini artıran Whispto, kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunuyor.


Şimdiden en iyi Türk yapımı uygulamalar arasında gösterilen ve gittikçe genişleyen bir kullanıcı kitlesine sahip olan Whispto ile ekrana bağlı olmak zorunda kalmadan sosyal paylaşımda bulunma ve paylaşımları takip etme özgürlüğünü keşfedebilirsiniz.

"Whisp" adı verilen 1 dakikalık ses kayıtları temelinde oluşan bu büyük platformda kaydedilen whispler sosyal mecralarda paylaşılabiliyor, yorumlanabiliyor ve istenildiğinde mesaj olarak da gönderilebiliniyor. Android işletim sistemli akıllı telefonlar ve tüm iPhone modellerinin yanı sıra iPad ve Android tabletlerde de kullanılabilen uygulama, pratik ve eğlenceli arayüzü sayesinde sosyal iletişimi artırarak sosyal medya dünyasına büyük bir yenilik getiriyor.

Google Play bağlantısı: Whispto

iTunes bağlantısı: Whispto

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı
YORUM YAZ