MENÜ

Servet Çetin iddiaları yalanladı

Mersin İdman Yurdu'nda forma giyen Servet Çetin'in eski kız arkadaşı Serpil Martin, milli futbolcu hakkında hakaret ve tehdit suçlamasıyla dava açtırdı. Savcılık iddianamesinde Servet Çetin'in 7 yıl hapsi istendi.

Servet Çetin iddiaları yalanladı

Milli futbolcu Servet Çetin’in eski kız arkadaşı Serpil Martin'in, Çetin hakkında hakaret ve tehdit suçlamasıyla dava açtırdığı iddiaları milli futbolcu tarafından yalanlandı.

Serpil Martin, Servet Çetin’in kendisinden yurt dışından sipariş ettiği 2 adet kol saati, 65 şişe parfüm ve 4 adet cep telefonu gibi pahalı eşyaların ödemesini yapmadığı, parasını isteyince de tehdit ve hakarette bulunduğu gerekçesiyle savcılığa başvurarak şikâyetçi olmuştu.

SERPİL MARTİN: BANA 42 BİN EURO BORCU VAR


Radyospor'a konuşan Serpil Martin, "Servet Çetin'in bana 42 bin Euro borcu var. Ben adaletin yerine gelmesini istiyorum. Bana hakaret etti. Tehdit etti. Davayı geri çekmem söz konusu değil. Servet Çetin’e güvendim. Kendisi ‘çok güçlü olduğunu, Türkiye’de başına bir şey gelmeyeceğini’ söylüyordu” dedi.

Servet Çetin savcılıkta hakkındaki suçlamaları reddetmişti.

Bugün gündeme gelen ''Savcılık iddianameyi kabul etti, Servet Çetin 7 yıl ile yargılanacak'' iddialarına Çetin kendisine ait sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Çetin yaptığı açıklamada ''Hakkımda yapılan haberler asılsızdır belgesini görmeden haber yapanlar hakkında yasal işlemler avukatım tarafından yapılacak'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ