MENÜ

Serkan Özbalta: Oyuncularım üst düzey performans gösterdi

Keçiörengücü Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Hatayspor'a 1-0 mağlup oldukları maçı değerlendirdi. Kazanmak için Hatay'a geldiklerini belirten Özbalta, ''90+3’de kaçırdığımız golün dönüşünde biz yedik ve yenildik. Mağlubiyet açısından üzücü oldu ama oyuncuların gösterdiği performans üst düzeydi” dedi.

Serkan Özbalta: Oyuncularım üst düzey performans gösterdi

TFF 1'inci Lig’in 32’inci haftasında lider Hatayspor'a konuk olan Keçiörengücü, 90+4'üncü dakikada yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Keçiörengücü Teknik Direktörü Serkan Özbalta, play-off şanslarını son haftaya kadar taşımak adına Hatayspor mücadelesini kazanma amacıyla sahaya çıktıklarını dile getirdi ve şu ifadeleri kullandı:

“Bu maça gelirken galibiyet için, kazanmak için geldik. Son 4 hafta da oynadığımız maçlarda 10 puan topladık, seri yakalamıştık. Pandemiden sonra oyuncularımla bir hedef belirlemiştik. Play-off’a altıncı sıradan da olsa, ikili averajla da olsa girmek istiyoruz. Bu bizim için zordu, çünkü yukarıdaki takım sayısı fazlaydı, puan farkı vardı ve makas çok dardı. 6 tane müsabakaydı ve bunun ilk devresini iyi geçirdik. Bursa, Altınordu ve Menemen maçlarında üçte üç yaparak ilk devreyi geçirdik. Hatay maçı bizim bu azalan şansımızı son haftaya taşıma adına önemliydi çünkü yukarıdaki takımlar da biz üçte üç yaparken hata yapmadılar. O anlamda işimiz zorlaştı. Hatay maçına gelirken de dedik ki matematiksel olarak ne zaman biterse bu iş o gün bırakacağız dedik. Çıkıp tertemiz bir oyun oynamak, kazanmak istedik. Ama bunun yanında camia ve oyuncuları ile kaliteli bir kadrosu olan Hatay takımına karşı üzgün olduğumuz skor aldık. Giden, gelen bir maç oldu. Hatay’ın da bizim de pozisyonlarımız var. Denk kuvvetlerin maçı gibi oldu. 90+3’de kaçırdığımız golün dönüşünde biz yedik ve yenildik. Mağlubiyet açısından üzücü oldu ama oyuncuların gösterdiği performans üst düzeydi”

YORUM YAZ