MENÜ

Serkan Çömez'in Diyarbakır at yarış tahminleri

Diyarbakır at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Serkan Çömez günün programını değerlendirdi.

Serkan Çömez'in Diyarbakır at yarış tahminleri

11 Eylül Salı Diyarbakır at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Serkan Çömez günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

1.AYAK: Günün ilk ayağında son ikinciliğiyle kendini bulan 3 KAZAZEDE ağırlaşan sikletine rağman favori safkanımdır. uzun ara versede guruptan üstün olduğuna inandığım 7 nolu DEDE ÖMER, sprint mesafesini ayarlandığı koşularda mutlak başarı sağlayan 6 nolu BİLEKKAYA, son koşusuna oranla altı kilo indirime gidilen kalite safkan ve kantarmasını çok iyi tanıyan ferit yardımcı ile 4 nolu SAĞANAKHAN ve günün ilk ayağında süprizi gerçekleştirebilecek forma sahip 1 nolu DİLAVERAĞA

2.AYAK: Ayağına çok seri bir tay olan Adana ve Ankarada takibimde olan 8 nolu HUUT alternatif banko olarak siz değerli takipçilerime öneriyorum. Rakip arayanlara son iki yarışına anlama veremediğim 2 nolu HOPA FIRTINASI bu koşuda ters bir yarış koşabilir. koştuğu koşularda beklentilerinin altında performans sergileyen 9 nolu INVINCIBLE LADY ve çok güzel bir kan hattına sahip ilk startında ses getirecek dereceler sergileyen 5 nolu ÜNLÜOĞLU yazılarak geçilebilecek bir ayak

Haberin Devamı

3.AYAK: 3 ve Yukarı dişi atların bir araya geldiği koşuda ilk şansı bomboş kilosu ile son başarılı ikinciliğinden sonra çalışmalarına hızveren 7 nolu BELLA CAVALLO, Ağır kilolar altında kazandığı koşular sonrası formunu dahada yükselten 2 nolu DİŞİDİ, Mesafe ayırt etmeksizin güzel koşular çıkartan 3 nolu AİGAİ, Mesafesinde koşacak olan 5 nolu BEYZAM son koşusuna kesinlikle inanmadığım ağır sikletine rağman koşu gidişatının kendisine uyacak bir koşu bulan 1 nolu AMARİ ve bu tür rakipler arasında günün süprizini gerçekleştirecek orijine sahip 4 nolu PEEKAY yazarak rahat bir koşu izleyebiliriz.

4.AYAK: Diyarbakır SMMMO kupalı koşusunda denk safkanların bir araya geldiği koşuda bu ayağın kapatılması tarftarıyım.

5.AYAK: Günün bölünmüş ikinci maiden ayağında kantarmasını çok iyi tanıyan son koşularında yarışları biraz geride takip etmesinden dolayı ikincilik ve üçüncülkle ayrılan 6 nolu ALWAYS ON MY WİND bugün uygun gurupta banko adayımdır.

6.AYAK: Altılı Ganyanın son ayağında diyarbakır pistinde bir yarış görüp tabelaya yakın bitiren ve bulduğu çok uygun gurupta 7 nolu HACIVAT'ın bu koşuya özenle hazırlandığı duyumunu aldıktan sonra ilk şansı hatta alternatif tek olarak önermek istiyorum. Rakip arayanlara son iki koşusunda kendini tekrar bulan 2 nolu CONİLEŞ, Ayağına seri olan 11 nolu YALAZ BEY mesafeyi kısaltabilirse kendisine şans yaratabilir, gurup ile herzaman baş edebilecek potansiyele sahip 3 nolu KAÇ ŞERİF son koşunun ve günün bombasını 6 nolu PARA SAÇAN gerçekleştirebilir.

Haberin Devamı

3,7,6,4

2,9,5

1,2,3,5,7

3,4,6,4,7

2,11,7,3

YORUM YAZ