MENÜ

'Seri zaferle bitsin'

23 günde 7. maçına Gaziantepspor karşısında çıkacak olan Beşiktaş'ta, Carvalhal oyuncularına seslendi: Milli araya rahat girmek istiyorsak kazanmak zorundayız.

'Seri zaferle bitsin'

Türkiye’yi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden Beşiktaş, Süper Lig karşılaşmalarının da hafta içinde oynanması sonrasında yoğun bir fikstürle karşı karşıya kalmıştı. 10 Eylül’de oynanan Eskişehirspor mücadelesinin ardından 3 günde bir maça çıkan Kara Kartallar, yarınki Gaziantepspor müsabakasıyla zorlu bir seriyi noktalayacak. 23 günde, 7. karşılaşmasına çıkacak olan Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Carlos Carvalhal, oyuncularıyla bir toplantı yaptı.

Haberin Devamı

4 galibiyet, 2 mağlubiyeti var

“Lige verilecek milli maç arasına mutlu girmek istiyorsak, Gaziantepspor’u yenmeliyiz” diyen Portekizli teknik adam, “Herkes kendisine dikkat etmeli. Gaziantepspor çok iyi bir takım. Puan cetveli, onların kalitesini yansıtmıyor. Teknik direktör değişikliği takım üzerinde olumlu bir etki yaratacaktır. Bu deplasmandan mutlaka 3 puanla dönmeliyiz” diye konuştu. Oyuncuların da, hocalarına galibiyet sözü verdikleri kaydedildi. Beşiktaş, 10 Eylül’den bu yana oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı.

Hazırlıklar tam gaz

Gaziantepspor karşılaşması hazırlıkları dün yapılan tek antrenmanla devam etti. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışma yaklaşık 1.5 saat sürdü. Carvalhal yönetimindeki çalışma pas ve şut idmanıyla başlarken, sonrasında savunma ve hücum organizasyonları üzerinde duruldu. Günün tek antrenmanı, Gaziantepspor maçının provası niteliğindeki taktik ağırlıklı çift kale maçla noktalandı.
Kadroya alınmadığı için 2 günlüğüne İspanya’ya giden Guti Hernandez de antrenmanda yer aldı. Beşiktaş, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı son çalışmayla noktalayacak. Siyah-Beyazlılar öğle saatlerinde Gaziantep’in yolunu tutacak.

Haberin Devamı

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ