MENÜ

Sergio Ramos'a 1 milyar Euro'luk dava!

Muhammed Salah'ın, Şampiyonlar Ligi Finali'nde sakatlanmasına sebep olan Ramos'a, Mısırlılar'ın öfkesi dinmiyor. Mısırlı bir avukat, İspanyol stopere hareketinden dolayı 1 milyar Euro'luk (5.3 milyar TL'lik) tazminat davası açtı.

Sergio Ramos'a 1 milyar Euro'luk dava!

Real Madrid’in, Liverpool’u 3-1 yendiği Şampiyonlar Ligi Final maçının ilk yarısında İngilizler’in Mısırlı yıldızı Muhammed Salah, Real’in kaptanı Sergio Ramos’la girdiği ikili mücadele sırasında omzundan sakatlanmıştı. Yaşanan talihsiz pozisyon sonrası yapılan bazı yorumlarda, Ramos’un, Salah’ı kolundan tutarak adeta bilerek sakatladığı vurgulanmıştı.

1990’dan sonra ilk kez bu yaz Rusya’da düzenlenecek Dünya Kupası’na Salah’ın yetişip yetişmeyeceği, özellikle Mısır’da büyük bir şokun yaşanmasına neden oldu. Ramos’a oldukça öfkeli olan Mısırlılar’dan biri olan avukat Bassem Wahba’nın, İspanyol futbocuyu FIFA’ya şikayet ederek, Salah’a ‘fiziksel ve psikolojik’ darp iddiasıyla 1 milyar Euro’luk tazminat davası açtığı öğrenildi.

500 binin üzerinde imza toplandı

Wahba, “Ramos, kasıtlı olarak Salah’ı sakatladı ve bu hareketi için bir ceza almalı. Dosyalarımı hazırladım ve FIFA ’ya şikayette bulundum. Hem oyuncumuza hem de Mısır halkına zarar verdiği için de tazminat davası açıyorum” ifadelerini kullandı. Dünyanın en büyük imza kampanyası sitelerinden biri olan Change.org’ta da, UEFA ve FIFA’nın, Ramos’a hareketinden dolayı ceza vermesi için 500 binin üzerinde imza toplandığı ve bu rakamın hızla büyümeye devam ettiği belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ