MENÜ

Sergen Yalçın'ın Boateng planı belli oldu

Beşiktaş'ın Ganalı yıldızı Kevin Prince Boateng, Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak Trabzonspor maçına özel olarak hazırlanıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, zorlu karşılaşma için tecrübeli futbolcuya ekstra şut çalışmaları yaptırırken, saha içinde takımın liderliğini de ona teslim edecek ve hücumu onun üstüne kuracak.

Sergen Yalçın'ın Boateng planı belli oldu

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Trabzonspor maçı için yeni transferi Kevin- Prince Boateng'e sarıldı. Yalçın'ın yıldız futbolcuyla yakından ilgilenerek maça hazırladığı ve hücum planlarını büyük ölçüde Boateng üzerinden yaptığı kaydedildi. Burak Yılmaz'ın ileri uçta yalnız kalmamasını ve yeterli desteği almasını isteyen Yalçın, oyunu merkezden yönlendirerek Boateng'i başaktör yapacak.

Haberin Devamı

SOSA'YA ATİBA-ELNENY ÖNLEMİ

Yıldız futbolcuya ekstra şut idmanları da yaptıran Yalçın, takımın hücum organizasyonunu Boateng'e verirken, kanatlardan yapılacak atakları da onun pasör özelliğini kullanarak değerlendirecek. Boateng ve Burak'tan rakip kaleyi daha çok yoklamalarını isteyen teknik direktör Sergen Yalçın, yüksek tempoda geçeceğini düşündüğü mücadelede Atiba'yı da her zamanki gibi Elneny'nin önünde kullanarak, Sosa'nın etkinliğini azaltmayı istiyor. (Sabah)

YORUM YAZ