MENÜ

Sergen Yalçın'dan son dakika Adem Ljajic açıklaması...

Sergen Yalçın Beşiktaş - Trabzonspor maçın öncesi yayıncı kuruluş beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu. Adem Ljajic'in durumuyla ilgili olarak Yalçın "Ciddi bir sorunu var. Bu hafta antrenmanlara katılmadı. Farklı bir durumu yok, sadece hasta ve antrenmanlara katılamadı. Önümüzdeki hafta herhalde başlar."dedi.

Sergen Yalçın'dan son dakika Adem Ljajic açıklaması...

Beşiktaş teknik direktöre Sergen Yalçın Trabzonspor ile oynayacakları mücadele öncesi yayıncı kuruluş beIN SPORTS'a konuştu.

Haberin Devamı

İşte Sergen Yalçın'ın yaptığı açıklamalar...

Kolay bir maç olmayacak. Trabzonspor olduğu yeri hak eden bir takım. Alternatifli bir kadroları var. Kazanma alışkanlığı olan bir takımlar. Bizim için durum farklı. Var olmaya çalışan bir takımız. Biz ise ön taraftan kopmamak istiyoruz. Kazanmamız gerekiyor. Bunun çok net farkındayız. Geçen hafta kaybetmemize rağmen moral bozukluğu yok, pozitife giden bir görüntü var oyuncularda.

Adem Ljajiç'in son durumu...

Adem Ljajic'i 1 haftadır görmedim. (Gülerek) Ciddi bir sorunu var. Bu hafta antrenmanlara katılmadı. Farklı bir durumu yok, sadece hasta ve antrenmanlara katılamadı. Önümüzdeki hafta herhalde başlar."

YORUM YAZ